Om oss

Du behöver inte spendera timmar på gymmet för att komma i form.

Korta men intensiva träningspass är allt som krävs för att bli mer solid än du trodde. Du behöver inte mycket utrustning för att komma i bästa form av ditt liv.

Bara några bitar av grundläggande, primitiv utrustning. Och om du bara vill arbeta med din egen kroppsvikt-det är också coolt.

Näring är viktig men behöver inte tänka över.

Ät fullkornsmat när det är möjligt, få in mycket protein och undvik för många kolhydrater, äta frukt och grönsaker (särskilt grönsaker), följ 80/20-principen och du kommer att bli bra. Åh, och glöm inte att köpa dig en behandling från tid till annan.

Key-and-fit är alltid tror att du kan göra det. Ge aldrig upp. Om det inte fungerar, gå tillbaka och försök igen. Du kan vinna världen om du bara sätter ditt sinne till det.

”Om du har en kropp är du en idrottsman.”Varför fitness är giltigt (vilket är sant)

Styrketräning och kost gjorde mig bättre. Det gjorde mig starkare och mer självsäker. Det gjorde mina kontakter med vänner och familj bättre och roligare. Förbättrar kvaliteten på relationer i mitt liv. Detta dämpade även några ganska allvarlig ångest och mild depression.

Det förändrade mitt liv. Och jag vill förmedla den kunskapen till alla som behöver den.

Varför lyssnar du på mig?

Under de senaste femton åren har jag studerat näring och träning för att förlora fett och öka muskelmassan.

Jag har tränat hundratals kunder i gymmet och tusentals på Internet.Varför lyssnar du på mig?

Jag hjälpte en kvinna förlora 150 pounds av fett. Jag har hjälpt män att övervinna problem i sovrummet. Hjälpte ungdomarna att använda skivstången för att hitta sin väg. Jag hjälpte läkare och lärare, studenter, advokater, frisörer, entreprenörer och analytiker av hedgefonder av miljonärer att förlora fett, få styrka och förändra sina liv för alltid.

Jag brinner för att hjälpa människor genom fitness. Varje klient jag tränar, varje inlägg jag skriver: jag är här för att tjäna dig och göra ditt liv bättre.Och jag är jävligt bra på det.

om författaren

Malte Persson – Sedan mina tonåringar har jag fascinerats av människokroppen. Vad den är kapabel till. Vad det kan anpassa sig till. Och hur man optimerar sin anpassning. När det gäller utbildning och näring för estetik, prestanda och hälsa är vetenskapen en enorm informationskälla. Toppen! Men: det är enormt. Och tråkigt. (För de flesta, åtminstone.)
En ”hälsosam besatthet” med människokroppen förvandlades till en ungkarl i kinesiologi, och vad jag gillar att göra mest nu: att ge motiverade människor vetenskapsbaserade verktyg för att vara den bästa versionen av sig själva. Via infographics vill jag överbrygga klyftan mellan dammiga vetenskapliga artiklar och fitness verklighet. Från vetenskap till övning.

kontakt – info@redandwhite.se

 

se huvudsidan

www.redandwhite.se